A jog a mindennapi élet szerves része

Kisvárosi ügyvédként dolgozik, felnőttképzésben jogot tanít, fesztiválfüggő, dr. Őrszigety Katalin infokommunikációs szakjogász: Amióta az eszemet tudom, jogász szerettem volna lenni. Családi fertőzés: a szüleim jogászok, a baráti társaságuk jelentős része szintén jogi pályán dolgozott, gyakorlatilag ebben nőttem fel.

Tovább...

„Itt muszáj angolul beszélned, ha haladni akarsz, ha kell a fizetésed”

Erdélyi Tamás 35 éves webfejlesztő, aki néhány hónapja költözött Angliába, hogy a magyarországinál lényegesen több pénzért dolgozhasson a szakmájában. Vele beszélgettünk a kezdeti nehézségekről, és arról, hogy érdemes-e még elindulni.

Tovább...

Az agyukra megyünk könyvborító

Minden a szexről szól: a férfiak vásárolnak, a nők másokon segítenek, ha romantikus érzelmekre hangolják őket

Roger Dooley a "Neuromarketing - Ahol az agykutatás és a marketing találkozik" című blog alapítója és szerzője. Célja, hogy az agy- és viselkedéskutatás eredményeit felhasználva segítse a marketingesek és értékesítők munkáját, javítsa hatékonyságukat. A Dooley Direct elnökeként nagy- és kisvállalatoknak nyújt segítséget új technikák és technológiák bevezetésében. Szakmai rendezvények rendszeres előadója, fő területe a neuromarketing és a digitális marketing - nemrég Budapesten is tartott előadást.

Tovább...